PERTANYAAN / KOMEN

Name:
Email Address:
No.Tel:
Kawasan Anda :
Luar Dari Pahang Nyatakan:
Pertanyaan / Komen

Create a web form here

Rabu, 3 Mac 2010

FAEZAH - ENGAGEMENT

Gambar sebelum make up Nun terlupa nak amik..hehe..



Selasa, 2 Mac 2010

MAKE OVER IDAH

SEBELUM

SELEPAS

TRIAL MAKE UP TIE

Sebelum


Selepas


-gambar-gambar yang di candid-

Rabu, 24 Februari 2010

Dunia Solekan

Salam...Syukur alhamdulillah akhirnya berjaya jugak Nunniey wat blog "Nunniey Solekan" ni. Dari sehari ke sehari Nunniey nk wat akhirnya hari ni terjadilah blog ni. Ok..bercakap psl blog Nunniey nk berkongsi, bercerita dan segalanya dlm blog ni semuanya mengenai hasil sentuhan Nunniey sendiri. Actually Nunniey baru jerk melibatkan diri dlm dunia Solekan ni dan masih lagi kene bnyk belajar mengenai selok belok dunia solekan. Nunniey sker sangat join class www.geecantik.blogspot.com yg baru jerk dibuat pada 20.02.2010. Gee jenis x kedekut ilmu. bnyk yg Nunniey pelajari sepanjang class ni berlangsung. Thanks a lot Gee sbb bg ilmu pd Nunniey dan juga pada www.chichibutik.blogspot.com yang banyak membantu Nunniey sepanjang class tu. Banyak kelemahan yg kene Nunniey perbaiki. Sentuhan Gee n Chi chi mmg cantik giler...teruja rasa. So..Nunniey hrp sifu² Nunniey ni blh guide dan rajin² la komen hasil sentuhan Nunniey nnti. Ok..nnti Nunniey pamerkan kat blog ni sepanjang class Gee Cantik berjalan. Muaahh!!